En fin burk med hemmagjorda kakor blir aldrig fel att ge bortl! Här är två alternativ till burkar att förvara dessa goda bakverk i (receptet på just dessa Chocolate Chip Cookies är från boken "Älska att baka" av Caroline Ahlqvist).
 
 
Glasburken till vänster fyndades för guldpengen på loppisen och fungerar i detta fall perfekt som kakburk. Vi klistrade på ett fint mönstrat papper på för att sedan etikettera med ett annat papper. Ett väldigt enkelt och snabbt sätt!
 
Har man inte någon fyndad och fin kakburk så har vi ett annat kanontips! Kolla in burken till höger. Det är faktiskt en flottig Pringlesburk som förvandlats till en stilren och fräsch behållare. Vill du göra en sådan behöver du:
 
Pringlesburk
Snöre
Klister
Fint papper
 
1. Börja längst upp på burken genom att fästa snöränden med klister (håll emot med tummen en stund).
2. Fortsätt sedan lägga lite klister i taget längs med burken och fäst snöret tätt. Låt snöret vara lagom spänt.
3. När hela burken är täckt, klipp av snöret och klistra fast andra änden (tryck till med tummen även här).
4. För att göra burken extra prydlig, klistra på ett fint papper på det genomskinliga locket.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej